Artikler og omtale af Mesterledelse

Artikel i Ekstrabladets tillæg Håndværkeren

Omtale i Erhvervsmagasinet Installatør

Omtale på Lederweb.dk

Lektørudtalelse Dansk BibioteksCenter

Omtale i Midtjyllands Avis

Omtale i DS-bladet side 43

Anmeldelse – 5 af 6 stjerner i Jyllandsposten
Uddrag af anmeldelsen: ”En ny, fremragende ledelsesbog, der henvender sig til håndværkervirksomheder. ”Mesterledelse” er en værktøjspræget bog, som nemt kan læses i bidder og fint kan bruges som opslagsbog. Udgangspunktet for mange ledelsesbøger er kontormiljøet. Derfor er denne bog, som henvender sig til indehavere og ledere af et autoværksted, en tømrer- og snedkervirksomhed, et bådeværft, en kloakvirksomhed, en el- og vvs-virksomhed, et produktionsværksted, et gartneri eller en af de mange andre tusinde små og mellemstore arbejdspladser, som har ansat faguddannede medarbejdere, en tiltrængt fornyelse.”

Anmeldelse – 4 af 6 stjerner i Berlingske
Uddrag af anmeldelsen: ”De fleste ledelsesbøger henvender sig ikke til håndværkere og håndværksmestre. De henvender sig til alle os, der ikke får sved på panden, fordi vi ikke laver fysisk arbejde. Men nu har Anne Birgitte Lindholm skrevet en bog, som henvender sig til ledere i håndværksmiljøet. »Mesterledelse« hedder bogen, og den henvender sig til den håndværker og leder, der ønsker at sætte fokus på ledelse i dagligdagen”
”»Mesterledelse« er en bog, som henvender sig til en overset målgruppe inden for ledelseslitteraturen.”
”Det er det første bidrag til en ny og meget relevant tilgang på ledelse.”

Jyllandspostens Top 10 Erhvervsbøger – Mesterledelse er nr. 4

 

Artikler og omtale af Lederskab på distancen

Artikel i Herning Folkeblad 17. okt. 2012

Artikel i Lederne, december 2012.

Interview på Radio Update 22. okt. 2012, hvor ”Lederskab på distancen” er ugens bog

Interview i TV2 17 Finans 19. okt. 2012

 

En klumme fra e-tidsskriftet ledelseidag.dk

Distanceledere skal fokusere på nærvær, HK – Dec 2012

Anmeldelse af Skoleleder Grethe Andersen, 2013

Jyllandsposten skriver:

“At lede medarbejdere på skiftehold, på tværs af regioner eller landegrænser er en ny ledelsesdiciplin, som kræver særlige kompetencer.”

Anne Birgitte Lindholm giver en hjælpende hånd til distanceledelse. Anne Birgitte Lindholm har skrevet en læseværdig bog, (..) der videregiver gode pointer om ledelse, og som bringer beretninger fra det virkelige liv som distanceleder. Distanceledelse vil formentlig blive mere udbredt og i højere grad blive en nødvendig del af lederens værktøjskasse. Bogen giver et indblik i nogle af udfordringerne. Sidst i bogen er der en god litteraturliste og en række links til at læse videre på internettet.&gt