Der findes ingen perfekt DiSC-profil

Vi er alle forskellige, og vores forskelle er værdifulde

DiSC er et anerkendt udbredt personprofilværktøj, som anvendes med succes verden over i både store og små organisationer. DiSC kan bruges til at arbejde målrettet med rekruttering, ledelse, udvikling, salg, forhandling, samarbejde, teamudvikling og kommunikation. Kort sagt: (næsten) alt, der handler om professionelle, menneskelige relationer. Der findes mange forskellige udgaver af DiSC, og hos PraxisConsult hedder udgaven Everything DiSC, som er den nyeste generation af DiSC-værktøjer på markedet.

Alle er en blanding af alle fire DiSC-stile, og én, to eller helt op til tre af dem er typisk mere fremtrædende end de andre. Der findes ikke nogen perfekt DiSC-stil. Alle mennesker har deres egen særlige adfærdsprofil og dermed deres egen særlige stil og prioriteter, og disse forskelle er meget værdifulde. Når du kender forskellene og forstår at udnytte værdien, er resultatet bedre kommunikation på arbejdspladsen OG sundere organisationer.

At forstå sine egne og andres adfærdspræferencer kan være yderst værdifuldt for evnen til at opnå resultater. Når man først har lært om egen adfærd – og erkendt og accepteret, hvordan den påvirker andre – kan man begynde at forholde sig til, om ens adfærd er effektiv og hensigtsmæssig i forhold til situationen og relationer, eller om der kunne være udviklingsmuligheder.

Everything DiSC er enkelt, intuitivt og let at implementere, uanset størrelsen og kompleksitetsgraden af organisationen. DiSC giver både ledere og medarbejdere mulighed for ved hjælp af enkle greb at koordinere forskellige behov for kommunikation, motivation, samarbejde og ledelse.

DiSC-profilen kan bruges af alle i en virksomhed, uanset stilling eller rolle, til at gøre arbejdspladsen bedre. Når du arbejder med DiSC i organisationen, kan fokus fx være på følgende overskrifter:

    • Find din DiSC-stil
    • Lær at forstå de andre stile
    • Find strategier til bedre relationer og et mere effektivt samarbejde – og dermed også bedre resultater