Overskrift

Manchet

 

hjul_tekst_glowDet kan vi bruge megen tid og frustration på at diskutere indbyrdes – men vi kan også gøre noget ved det! Ikke mindst set i lyset af, at vi anvender en meget stor del af vores arbejdstid på netop – at holde møder.

Men hvordan kan vi holde bedre møder, som fører os sammen som mennesker, hvor der er ligeværdighed i deltagelse og taletid – møder, der skaber energi og motivation, og ikke mindst: Resultater?

Mødefacilitering er en metode til at assistere mødedeltagerne til at nå deres mål og skabe de ønskede resultater, når de mødes. Med facilitering ”gøres ting lette” for gruppen eller teamet. På workshoppen lærer du, hvordan facilitatoren kan motivere mødedeltagerne og styre mødet med klar retning mod mål og resultater.

Kurset gør dig bevidst om mødefacilitering som redskab til at effektivisere og professionalisere mødeprocessen, så du får bedre møder. Der stilles skarpt på, hvad du skal fokusere på før, under og efter mødet for at opnå de resultater, du og mødedeltagerne ønsker.

Kurset er en blanding af teori, øvelser og cases, hvor du også får mulighed for at afprøve faciliteringsdiciplinen i praxis i et øvelsesforum med de øvrige kursusdeltagere. Kursuslængde: 1-3 dage.